​​Rostrupvej 94       /       5471 Søndersø      /       Tlf.: 64 86 11 14      /       E-mail: info@melbyvognmandsforretning.dk       /        CVR: 73543428

​- Din professionelle vognmandsforretning i Melby

- Vi prioriterer kvalitet, service og sikkerhed højt

- Mange års erfaring inden for transportbranchen

- Vi har en stor og alsidig vognpark​

Hvem er Melby Vognmandsforretning

​Melby Vognmandsforretning ApS i Søndersø startede op i 1936, og i 1960 overtog sønnen driften og ejerskabet af virksomheden fra sin far, men i 1996 overtog stifterens to sønnesønner vognmandsforretningen fra deres far. Selvom sønnesønnerne, Frants Vestergaard Hansen og Bent Vestergaard Hansen, er tredje generation i familievirksomheden, så har de over 30 års erfaring med transport, distribution og logistik.​

Transport af korn og foderstoffer

Melby Vognmandsforretning har i dag 15 dygtige og engagerede medarbejdere, og vi arbejder primært med transport af korn og foderstoffer, der skal ud til landmænd, møller og malterier.

Selvom vi har omkring 80 år i bagagen, så har vi en velfungerende og moderne vognpark med alt fra forvogne med anhængere til tipsættevogne. Og derfor er vi i dag blandt de absolut bedste inden for vores branche.

Vi tilbyder en pålidelig og stabil logistikløsning

​Dertil kommer, at vi tager det for en selvfølge, at vi skal overholde vores aftaler, ligesom vi skal sørge for præcis levering og i det hele taget medvirke til at opretholde en pålidelig og stabil logistikløsning i samarbejde med vores kunder og vores erfarne og servicemindede chauffører.

Kontakt Melby Vognmandsforretning ApS på telefon 64 86 11 14 eller på e-mail info@melbyvognmandsforretning.dk, hvis du vil høre med om, hvad vi kan tilbyde inden for transport, herunder transport af korn og foderstoffer ud til landmænd, møller og malterier.

Vi er mdlem af


Få et godt tilbud​

Udfyld vores formular og få et uforpligtende tilbud på din opgave​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt