​​Rostrupvej 94       /       5471 Søndersø      /       Tlf.: 64 86 11 14      /       E-mail: info@melbyvognmandsforretning.dk       /        CVR: 73543428

​- Din professionelle vognmandsforretning i Melby

- Vi prioriterer kvalitet, service og sikkerhed højt

- Mange års erfaring inden for transportbranchen

- Vi har en stor og alsidig vognpark​

Melby Vognmandsforretnings vognpark

Melby Vognmandsforretning ApS på Fyn råder over en moderne og velholdt vognpark med 15 biler, herunder forvogne, hængere og sættevogne, der kører dagligt for vores mange forskellige kunder.

Der er samtidig 15 erfarne og dygtige chauffører, udover de to vognmænd, som ejer og driver vognmandsforretningen. De to vognmænd er sønnesønner af stifteren, hvilket gør, at virksomheden er omkring 80 år gammel, men de to vognmænd har hver især omkring 30 års erfaring med transport, kørsel og distribution.

Vognparken kører primært med korn og foderstoffer

​Vognmandsforretningen tilbyder primært transport af korn og foderstoffer, der skal køres ud til for eksempel landmænd, møller og malterier, men vi varetager også andre transportopgaver.

Vi lægger stor vægt på transport til tiden, god kundeservice, høj sikkerhed, velholdte biler og moderne køretøjer, samt stabile og pålidelige transportløsninger. Desuden benytter vi kun danske chauffører, der arbejder under velordnede arbejdsforhold


Billeder af vores velfungerende vognpark

​​Vi har samlet lidt billeder af vores veludstyrede og velfungerende vognpark, som du kan se her i galleriet for neden. Derved kan du få et lille indblik i vores hverdag på landevejene. 

Desuden kan du se nogle af de forskellige arbejdsopgaver, som vi tilbyder, ligesom du kan se lidt om vores kompetencer inden for de forskellige arbejdsområder. 

Kontakt gerne Melby Vognmandsforretning på telefon 64 86 11 14, hvis du har spørgsmål til vores vognpark og ønsker at vide, hvad den kan gøre for dig og dit firma. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Du kan naturligvis også sende en e-mail til info@melbyvognmandsforrenting.dk, som vi vil svare hurtigst muligt.​